Nu är vi medlemmar i Oral design

Text från Dental24


Två svenska tandtekniker invalda i      

2017-10-14 Personnytt

Tandteknikerna Åsa Malmberg och Pernilla Raanaes har blivit invalda i det internationella nätverket Oral Design. För att bli medlem krävs stor yrkesskicklighet och erfarenhet inom dental estetik och kosmetisk tandvård.

 Åsa Malmberg och Pernilla Raanaes är välmeriterade tandtekniker med erfarenheter från olika labb både i Sverige och utomlands. Sedan 2011 driver de det egna dentallaboratoriet Oral Estetik i Stockholm. Verksamheten är nischad kring CAD/CAM och biokompatibla material som helkeramer och titan.

– Vi är mycket stolta och glada över att ha blivit invalda i Oral Design. Genom Oral Design får vi möjlighet att utbilda oss och vidareutvecklas i världsklass. Detta medlemskap är förmodligen det mest prestigefyllda man kan ha som tandtekniker, säger Åsa och Pernilla.

 

Oral Design Foundation leds av tandteknikern Willi Geller i Schweiz. Stiftelsen har idag 112 handplockade medlemmar i 34 länder. Medlemmarna utgörs av både tandläkare och tandtekniker som alla delar stiftelsens värderingar. Så här beskriver Willi Geller samarbetet inom stiftelsen:

– En av de mest grundläggande faktorerna för framgång är att älska sitt arbete. Som grundare och ledare i Oral Design International Foundation har jag nöjet att samarbeta med en grupp skickliga och entusiastiska människor över hela världen som liksom jag är hängivna sitt arbete. När Oral Design grundades 1982 inledde vi tillsammans en resa för kontinuerligt förflytta gränserna för dental estetik.

Oral Design firade nyligen sitt 35-årsjubileum med en konferens i Hollywood.

http://www.oraldesign.org/

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Boka hämtning